HomeDienstenOver onsContactVer la página en españolView the page in englishBekijk de pagina in het Nederlands

Zoals de naam aanduidt, Internet Christians werd gestart om mee te werken aan de uitbreiding van het evangelie van Jezus Christus met behulp van het internet. Het team is gevormd door christelijke deskundigen die hun talenten op deze manier willen gebruiken.

In het jaar 2001 werd Pensamiento Cristiano begonnen, een website met christelijk materiaal over theologische, psychologische en etische kwesties, van de hand van dominee José M. Martínez en van Dr. Pablo Martínez. Sinds 2020 is deze web nu ook beschikbaar in het Nederlands met de titel Christelijk Denken.

Met de snelle uitbreiding van het internet, kwam in het jaar 2002 het idee om de christelijke organisaties van de Spaanstalige wereld in een gids te verzamelen. Zo kwamen de Páginas Amarillas Cristianas (Christelijke Gouden Gids) tot stand, die later de naam Páginas Arco Iris Cristianas (Christelijke Regenboog Gids) kreeg.

Sinds 2019 is de professionele website van de psychiater Dr. Pablo Martínez beschikbaar. De naam Medicijn voor de hele Mens geeft aan dat elke patiënt als een mens van grote waarde wordt behandeld.

Copyright © 2005-2024 - Internet Christians